Zondag 6 december leidt Kees Kraayenoord, de zingende spreker (of sprekende zanger) de All4One dienst. Kees is een bekende aanbiddingsleider en is voorganger van Mozaiek0318. Hij zal spreken over aanbidding.

“Aanbidding is connectie tussen het hart van God en het hart van de mens.”

Kunnen we God wel aanbidden als we hem niet ervaren, of als we het gevoel hebben dat hij ons in de steek heeft gelaten, of als er afschuwelijke dingen gebeuren in onze wereld? Het is misschien gemakkelijk om God te aanbidden als alles goed gaat en het leven ons toelacht. Maar aanbidding is juist ook zo helend als het niet goed gaat, als we boos of verdrietig of bang zijn, verbijsterd zelfs. Als we dan ons eigen gevoel volgen, komen we vaak in een vicieuze cirkel terecht. Uit die cirkel kun je wegbreken, door de genade van de Geest, langs de weg van de aanbidding, van het vertrouwen tegen beter voelen in dat hij ons toch nooit zal verlaten. Dat is een sprong. Maar niet een sprong in het duister. Aanbidding is, als het leven zwaar is, een sprong in het licht.

De dienst begint weer om 20.00 uur in het Prieel en de Lachai Roï jongerenband verzorgt de aanbidding en lofprijs samen met Kees.

Zorg dat je erbij bent!