Van 19 tot 21 oktober was de jeugdconferentie One Desire, waar zo’n 40 jongeren bij elkaar kwamen om te bidden en te vasten. Zij hebben een geweldige tijd gehad in de aanwezigheid van God aan de Groene Zoom in Sommelsdijk. Naast de drie gastsprekers, Johan Selier, Gerard de Groot en Wim Kok, hadden verschillende jongeren een blokje op een dag om iets te delen uit hun leven en om onderwijs te geven. De hele conferentie stond in het teken van het leren verstaan van Gods stem en het bidden voor de jongeren en ongelovigen.


One Desire

Ik heb van deze drie dagen echt genoten. Ik heb zoveel geleerd en  zoveel dingen hebben mij aangesproken. We hebben ons met z’n allen opengesteld voor God. De band die we onderling met elkaar hadden was zo intiem! We hebben veel van elkaar mogen leren, met elkaar kunnen lachen en van elkaar kunnen genieten. God heeft ons aangeraakt, geëmotioneerd, ons aan het denken gezet en ons helemaal vrij laten voelen. Ik voel me na deze dagen een compleet ander mens. Ik ben anders naar dingen gaan kijken en voel me ook veel vrijer. We hebben met elkaar geleerd God’s stem te verstaan, profetieën aan elkaar gegeven en ons leren open te stellen voor God.  Het was echt een ervaring die elke jongere MOET meemaken!

Deze dagen waren voor mij in een woord: Power! Het hoogtepunt voor mij was om zoveel jongeren te zien met één gedeelde passie namelijk Koning Jezus! Het was bijzonder om te zien dat ondanks dat we niet aten zoveel energie hadden om lekker los te gaan tot eer van De Allerhoogste. Ook heb ik veel dingen geleerd van onder andere: Wilmar, Gerard de groot en Johan Selier. Zo leerde ik dat iedereen de stem van God kan verstaan, Hallelujah! “Mijn schapen luisteren naar mijn stem en ik ken ze. Zij volgen Mij” Johannes 10:27. Kortom een geweldige ervaring rijker! Hierbij wil ik alle mensen bedanken die dit evenement hebben georganiseerd. Op naar volgend jaar?


One Desire

Er was onderwijs over de persoon van de Heilige Geest, de tegenwoordigheid van God en profetie. De jongeren hebben geleerd dat de Heilige Geest hun partner en vriend wil zijn, dat zij in de aanwezigheid van God mogen komen door Jezus Christus en dat zij allemaal Gods stem kunnen verstaan voor zichzelf en voor anderen en is er onderwijs geweest over profeten en profetische handelingen.

Het is geweldig om te zien hoe de jeugd hierin uitstapte en we zien uit naar hoe God de jeugd verder gaat gebruiken in de gemeente en op Flakkee.

1 antwoord

Reacties zijn gesloten.