Beauty by Bea

24 mrt 2023 | Nieuws

Er is wekelijks een beauty aanbod bij de Open Inloop, elke maandag.Kom genieten van een heerlijke gezichtsbehandeling, scrub, massage, gelakte nagels of handverzorging.

Schroom je niet! Je bent welkom!Om iedereen die wil een plekje te geven;meldt je even bij Wilmar voor een tijdsvak. 06 55 32 01 01

 
 
 
 

”Even voorstellen…Ik ben Bea en ik heb inmiddels vele jaren ervaring met het aanbieden van uiterlijke verzorging.Via Pameijer heb ik een training mogen volgen en ik werk/heb gewerkt bij Activeringscentrum van Pameijer, Sjaloom en Goed voor Goed.En sinds kort dus op de maandagen bij de Open Inloop in de Lachaï Roi Kerk. Het maakt me blij dat ik mensen kan laten genieten en ontspannen.Ik werk op de maandag tussen 11.00 en 15.00 uur en kan daardoor meerdere mensen een fijne behandeling aanbieden.Aanmelden of opgeven kan via een intekenlijst, deze hang ik elke maandag op een zichtbare plek.De prijzen zijn laag en daardoor voor iedereen mogelijk om een keer deel te nemen.Meer informatie vind je op de intekenlijst. Wie weet tot gauw, Groetjes Bea”