Dopen

14 apr 2023 | Diensten, Nieuws

Christengemeente Lachai Roï gaat weer dopen

Op zondag 30 april zal er in het gebouw van Christengemeente Lachai Roï een samenkomst zijn rondom de doop. Deze doop is een krachtig symbool in het christelijk geloof en beeld iets heel moois uit. In het doopbad in het podium worden diverse mensen gedoopt.

De doop beeld uit dat je één wordt met Jezus, met Zijn dood (onder water) en met Zijn opstanding (boven water komen). Je legt je oude leven af en staat op in een nieuw leven.
Als je het mooi vindt om een keer zo’n doop mee te maken ben je van harte welkom. Misschien wil je de Bijbelse doop ook zelf wel heel graag ondergaan, wil je ook één worden met Jezus en ondergedompeld worden. Het is één van de krachtigste stappen, misschien wel de krachtigste na je bekering.

Als je wilt weten wat de Bijbel allemaal over de doop door onderdompeling (baptizo) zegt, of over welk oud en nieuw leven we het hier hebben, ben je van harte uitgenodigd op 19 april om 19.45 uur in het gebouw van Lachai Roï. Op deze avond gaan we zien wat de Bijbel allemaal zegt over de doop. En dat is best veel en heel erg mooi en indrukwekkend. Er ligt een nieuw leven voor je klaar dat Hij je wilt geven.

Je hoeft je niet op te geven voor deze avond en er zijn geen kosten aan verbonden, maar er is wel koffie. Dus wees welkom!

Groet Menno Domburg