Heart2heart droomfonds

17 apr 2023 | Jongeren, Nieuws

droomfonds

Heart 2 heart

Tijdens de voorbereiding van de Heart2Heart Zomerweek, kregen Gerard en Lydia een sterk verlangen in hun hart: ‘Ieder kind en iedere tiener die ons is toevertrouwd, moet vrije toegang krijgen om dit mee te maken.’ Daarom hebben we een Droomfonds geopend. De donaties die hierin gezaaid worden, maken het mogelijk dat kinderen en tieners (t/m 16 jaar) gratis deel kunnen nemen aan deze onvergetelijke week.

De Zomerweek is al jarenlang een enorme zegen voor kinderen en tieners. Ook het afgelopen jaar waren er zulke krachtige getuigenissen: keuzes voor Jezus, levens die hersteld zijn, hoop in plaats van depressie, goede vriendschappen én God persoonlijk dichtbij ervaren. Door alle ruimte te geven aan de Persoon en het werk van de Heilige Geest, gebeuren er steeds weer grote wonderen en worden jonge levens radicaal veranderd. Velen kunnen getuigen van de bijzondere aanrakingen van Jezus en de blijvende impact op het leven van de kinderen en tieners.

Met het Droomfonds kan onze jonge generatie al op jonge leeftijd Gods hart ervaren, gaan schitteren voor Jezus en Zijn Koninkrijk ontdekken en uitleven. En daar kun jij ook deel van zijn!