Kerstavonddienst in nieuwe gebouw Lachai Roï

17 dec 2023 | Nieuws

Op zondagavond 24 december viert Lachai Roï het kerstfeest. We nodigen iedereen uit op onze nieuwe locatie: Gerard van Walschapstraat 22 te Sommelsdijk (tegenover Goed voor Goed). De dienst start om 20.00 uur.

We leven in een tijd waarin veel gebeurt. Ook heel veel vervelende dingen, zoals oorlogen en natuurrampen. Maar ook zijn er veel mensen die het niet meer zien zitten of het leven niet meer kunnen overzien. Zij lopen vast en vinden het een donkere tijd.

Je zou je de vraag kunnen stellen: Waar is God in het donker?

Op deze vraag gaan we het antwoord zoeken. Hij is immers het licht! Dus Hij moet te vinden zijn in het donker!

Juist met kerst, waarin veel mensen extra lichtjes aansteken, kunnen we zien dat er behoefte is aan licht. En dat Licht is gekomen. Daarom zeggen we: Komt laten wij aanbidden.

Wij zijn ervan overtuigd dat er alle reden is om Hem te aanbidden, ook in donkere tijden. We zullen dat dan ook doen in een ‘kleine setting (unplugged)’. Onze eigen zangers zullen ons met ondersteuning van enkele muziekinstrumenten in een sfeer van aanbidding brengen. Er worden veel (bekende) kerstliederen gezongen. Daarnaast zal er een boodschap van hoop klinken.

Na afloop zijn er warme drankjes en een vuurtje om nog met elkaar door te praten als er nog vragen zijn of gewoon gezellig samen zijn rond het vuur.

Christengemeente Lachai Roï wenst een ieder gezegende kerstdagen en een verlicht 2024.

Kom in 2024 ook naar onze herstel en leef diensten. Licht in de duisternis. De eerstvolgende is 11 februari.