Passieweek | De Goddelijke ruil

15 mrt 2024 | Diensten, Nieuws

Friday is good because sunday is coming!

Ondanks dat de gebeurtenissen van Goede Vrijdag afschuwelijk zijn kunnen we het ‘Goede vrijdag’ noemen omdat we weten dat de zondag er achteraan kwam dat Jezus opstond uit het graf als Overwinnaar. Onze Verlosser leeft!  Nu mogen wij steeds meer gaan ontdekken welke ongeëvenaarde kracht eruit gaat van Zijn grote Naam; Naam boven alle namen, Jezus overwinnaar!

Passieweek:
In de week voorafgaande aan Goede Vrijdag is er iedere avond van 19.30-20.30 uur een moment van verstillen, verwonderen en verblijden rondom het thema ‘de Goddelijke ruil’. Elke avond kijken we naar een nieuw element wat Jezus voor ons aan kruis gedragen heeft en wat wij daarvoor uit genade mogen ontvangen.

Inloop van de avonden: 19.15 uur, start 19.30 uur.
Maandag:    Hij de schuld, wij de vergeving
Dinsdag:      Hij gevangen, wij de vrijheid
Woensdag;  Hij de vloek, wij de zegen
Donderdag;  Hij de striemen, wij de genezing
Vrijdag;         Hij de dood, wij het Leven! (Generatiedienst)