Elke eerste zondag van de maand organiseert All4One Youth een Jeugddienst met diepgaande aanbidding, toffe gastsprekers en veel gezelligheid. We willen je helpen om gepassioneerd te raken en te blijven voor Jezus en om keuzes te maken voor Hem. Zorg dat je het niet mist!

Zondagavond 7 februari komt de bekende evangelist Mattheus van der Steen, oprichter van TRIN en voorganger van House of Heroes in Harderwijk.

De avond begint om 20 uur in het Prieel van recreatiecentrum De Staver. Mattheus gaat spreken wat de Heer op z’n hart legt. Maar voor wie Mattheus beter kent, weet dat de rode draad in zijn leven het delen van Jezus’ liefde is. Hoe kunnen wij Jezus weerspiegelen, omzien naar elkaar, Gods liefde delen? Mattheus zal zeker geen blad voor de mond nemen. We kijken er naar uit!

Over Mattheus van der Steen

Mattheus (1975) werd opgeleid tot maritiem officier, waarna hij als gezagvoerder op het schip Anastasis van Jeugd met een Opdracht (onderdeel van Mercy Ships) werkte. Daarbij kwam hij in veel Afrikaanse landen. In 2002 richtte hij TRIN op, toen hij geconfronteerd werd met de gevolgen van genocide in Kovoso. De organisatie wil internationaal mensen bereiken met het evangelie van Jezus Christus. Aanbidding en genezing zijn daarbij belangrijke begrippen. Mattheus schreef daarnaast ook het boek Durf te dromen, dat in 2009 de Publieksprijs voor het Christelijke Boek won.

Wees erbij! De ervaring leert dat er altijd bijzondere dingen gebeuren. Hoe kan het ook anders, God openbaart zich steeds weer opnieuw.