Op 25 en 26 september start er weer een huwelijksseminar, een inspirerend seminar dat je huwelijk zeker zal doen veranderen, met prachtige en werkbare Bijbelse lessen die je direct kunt toe passen en je huwelijk een verrassende impuls zullen geven. Ga je trouwen of ben je al getrouwd en wil je met elkaar ontdekken wat Gods principes zijn voor een hemels huwelijk? De geheimen voor een goed huwelijk worden onthult vanuit de Bijbel.

Wij hebben ontzettend genoten van het huwelijk seminar! Kees en Margreet hebben een heel duidelijke en heldere visie op het huwelijk uiteengezet. Naast een diep gewortelde Bijbelse onderbouwing, is het seminar ook vol van praktische tips en eenvoudige oefeningen, gebracht met een gezonde dosis humor. Mede daardoor waren wij in staat om ons de materie heel eenvoudig eigen te maken. Of je nu 2 maanden, 2 jaar, 20 jaar, of nog niet getrouwd bent, het huwelijk seminar helpt je om beter te communiceren met je maatje voor het leven.
Leon en Jessica Rijsdam

De seminar bestaat uit één weekend en drie dinsdag- of donderdagavonden (dit zal besproken worden met de groep die zich opgeeft) en zal gegeven worden door Kees en Margreet Tanis. Deelname is gratis en een vrijwillige bijdrage word op prijs gesteld.  Je hoeft geen lid te zijn van de gemeente, om aan deze seminar deel te nemen.

Geef je direct op: