Sinds kort kent Lachai Roï een Mediateam. Na een tijd hard werken achter de schermen is zondag 18 oktober de nieuwe huisstijl gepresenteerd aan de gemeente. Het Mediateam gaat de komende tijd verder om deze huisstijl in alle facetten van de gemeente door te voeren. Het basisteam bestaat uit David Dijkstra, Diana van der Welle, Jaco Grinwis en Bart Hoogmoed.

Maar waarom een Mediateam? We zijn toch een kerk, geen commerciele organisatie?

Missie & Visie

Als Mediateam geloven we in het volgende:

“The medium is the message” – Marshall McLuhan

We hebben een boodschap van hoop voor Flakkee. Omdat we heel het eiland willen bereiken met deze boodschap is het belangrijk dat het medium ook goed is. Omdat wat we willen vertellen goed is, willen we het ook verpakken in een kwalitatief medium. Als de verpakking er slecht uitziet, geeft de doelgroep haar niet eens een kans. Daarom is het medium de boodschap. Daarom is de vorm net zo belangrijk als de inhoud.

Daarnaast geloven wij erin dat iedereen gaven en talenten heeft gekregen van onze Hemelse Vader, die we daarom ook in mogen zetten tot eer van Hem. Binnen het Mediateam is volop de ruimte om deze te uiten en te ontwikkelen.

Daarom hebben we de volgende missie:

We willen de gemeente dienen met onze talenten en haar presenteren door middel van kwalitatieve media.

Zet je talenten in!

Het Mediateam is onderverdeeld in drie categorieën:

  • Vormgeving
  • Foto- en Videografie
  • Online Communicatie

Het Mediateam biedt volop de ruimte om je talenten te ontdekken, ontwikkelen en uiten op het gebied van media. Omdat media een erg breed begrip is, zijn er dus ook veel ‘vacatures’ vrij, zoals: tekstenschrijvers, vormgevers, fotografen, videografen, social media beheerders, photoshoppers enzovoorts.

Meld je vandaag nog aan!