Weetje… Laatst was ik een rondje buiten aan het lopen en ineens krijg ik zo een intens geluksgevoel; zo een (te)vrede(heid), blij en fijn gevoel. Misschien herken je het wel…

Ik keek om me heen en vroeg me af waar ik op dat moment eigenlijk zo van genoot. Ik zag het mooie maanlicht schitteren op het water, de straatverlichting, het licht van de mooie versierde kerstbomen en de versierde lichtgevende huizen. Ik begon me af te vragen: Wat als licht nou niet bestond… Wat als alles duister is… Hoe zou de wereld er dan uit zien? Hoe zou de mens zich dan voelen?

God liet me stilstaan bij de gedachte hoe belangrijk licht is en wat het resultaat van licht is. Licht verjaagd de duisternis, licht doet stralen, licht maakt dingen mooi en licht maakt vrij. Zo mogen we het feest vieren van de geboorte van Jezus, het Licht de wereld. Geboren in die donkere wereld, stervend in de donkere nacht op Golgotha. Maar nu levend in het licht van Gods koninkrijk! Dit alles deed hij om ons te laten stralen, om angst en duisternis weg te jagen, om ons vrijheid te geven en de weg te wijzen zodat wij niet meer hoeven te struikelen!

‘Laat zo je licht maar schijnen bij alles wat je doet, zodat de mensen zeggen: God is goed!’

Yeah, ik heb kerstvakantie!! De kerstdagen staan voor de deur! Het is maar goed dat ze hier een aantal kerstbomen hebben opgezet, want het blijft toch maar een raar idee om kerst en oud- en nieuw te vieren met een brandende zon boven je hoofd. O trouwens, ik heb wel besloten om dit jaar een nieuwjaarsduik te doen. Wie doet er mee? ;) Nu kan ik in iedergeval ook zeggen dat ik het gedaan heb, haha.

Hoe gaat het met jullie? Opnieuw allemaal super bedankt voor al jullie support van de afgelopen maand. Wow, het is echt zó bemoedigend!

Met mij gaat het erg goed. Inmiddels ben ik hier alweer 2 maanden. De start was best wel een beetje moeilijk, maar met God en door jullie support kan ik nu echt zeggen dat ik mij hier thuis voel en geniet om hier te zijn.

Klik hieronder om meer te lezen (onder de locatie van mijn outreach!)

Kaartje sturen?

Wil je mij een kaartje sturen? Mijn adres is:

Lizette Kamp
Mailbox 559
University of the Nations
75-5851 Kuakini Highway, Kailua-Kona Hawaii
96740-2199 USA

Financieel steunen?

Wil je mij (maandelijks) financieel ondersteunen? Dat kan!

U kunt uw gift overmaken op:

Bankrekening Zendingsfonds
NL12 RABO 0342 0990 51 o.v.v. Lizette in Kona