KERSTNACHTDIENST

Maandagavond 24 december zal om 21.00 uur de kerstnachtdienst startten in het Prieel van de Staver. Christengemeente Lachai Roï zal laten zien dat het God is die mensen lief heeft. Dat Hij niet degene is die mensen wil straffen om wat ze doen, maar er juist alles aan doet om ze te redden en een relatie met hen wil onderhouden. De spreker, Elias Struik, zal laten zien dat de eerste kus uit de hemel een hele bijzondere was en een diepe betekenis heeft en dat de tweede kus ervoor zorgde dat God mensen niet meer hoeft te straffen. Het hart van God gaat naar jou uit. Hij kijkt niet naar jou daden, maar is alleen geïnteresseerd  in wie je bent. Met kerst zien we dat het God is die het probleem wat de mens heeft veroorzaakt oplost en dat er een weg ontstaat die hoop geeft, die toekomst geeft. Iedereen telt bij Hem. Wat je ook doet of gedaan hebt. Bij Hem is er altijd vergeving en verzoening en daarnaast wil Hij dat je leven hebt, een goed leven waarin je alles hebt wat je nodig hebt. Kerst is het feest dat hét Leven is gekomen om mensen leven te geven.
Op deze avond worden ook vele bekende kerstliederen gezongen die iedereen mee mag zingen met de band en de zangers. Je mag ook gewoon luisteren en genieten natuurlijk.
De toegang is vrij, al zal er wel een collecte zijn voor Stichting de Eetkamer en Kintsukuroi. Stichting De Eetkamer heeft het afgelopen jaar ruim 10.000 maaltijden vertrekt aan mensen die onder het bestaansminimum leven en gaat 22 december een maaltijd houden voor mensen die eenzaam zijn of geen middelen hebben (zie www.stichting-de-eetkamer.nl) en stichting Kintsukuroi voert op dit moment een project uit in de gevangenis in Vught. De stichtingen willen laten zien dat er hoop is voor mensen die foute keuzes hebben gemaakt of slachtoffer zijn geworden van anderen die verkeerde keuzes hebben gemaakt. Zij mogen weten dat er iemand is die naar ze omziet.
We zien naar u uit.
Christengemeente Lachai Roï (de Levende die naar jou omziet).