Drie dagen de drukte van deze wereld achter je laten en gericht zijn op God. Drie dagen apart zetten om in Gods tegenwoordigheid te zijn en te luisteren naar Zijn stem. Dat gaan we doen tijdens de tweede editie van One Desire.

Wij geloven dat God zich zal openbaren en dat de Heilige Geest zal spreken!

Tijdens deze driedaagse jeugdconferentie gaan we Gods tegenwoordigheid binnen en richten we ons op: Zijn aanwezigheid, lofprijs & aanbidding, Hem eren, de Heilige Geest en meer. We gaan ons richten op Gods liefde, Zijn genade, Zijn aanwezigheid en we verlangen ernaar onze relatie met God de Vader, Jezus de Zoon en de Heilige Geest te versterken.

Lees hier de verhalen van vorig jaar terug en krijg een impressie van de conferentie.

Tijdens One Desire zullen we vasten. Dit houdt in dat je je onthoudt van het nodige voedsel om je des te beter te kunnen richten op God. We zullen alleen water, verdunde sappen en bouillon drinken.

Datum: 17, 18 en 19 oktober
Leeftijd: 15 tot 25 jaar
Locatie: De Elzenhoeve in Nijkerk
Kosten: € 10,00

Aansluitend aan One Desire, van 19 tot 22 oktober, vindt de conferentie Mission Possible plaats, waar je ook aan deel kunt nemen. Tijdens deze conferentie overnachten we op dezelfde locatie: De Elzenhoeve. Hier moet je wel zelf tickets voor kopen!

Aanmelden