Vanmorgen was het dan zover; de uitvoering van de kerstmusical die een groep kinderen en tieners van Lachai Roi met elkaar vanaf eind oktober aan het instuderen zijn geweest. En wat was het leuk!

“Genieten met een hoofdletter, dat heb ik gedaan!”

De zaal zat vol met belangstellenden die vol verwachting uitkeken naar wat er zou komen. Je kon aan de “musical sterren” zien dat ze er zin in hadden, hoewel er bij sommigen toch wel knikkende knieën te voelen waren. Dena, Sterre, Mirthe, Fee en Evy startten met het openingslied en zo zat de stemming er gelijk goed in. De meiden zongen vol overgave en hadden zelfs nog een soort dansje ingestudeerd.

kerstmusical-kerst-op-de-helling-7

Het was een hele geslaagde musical die aan de reacties uit de zaal te horen erg goed werd ontvangen. Een staande ovatie en groot applaus sloten de voorstelling af. Dit kon ook haast niet anders met zo’n mooie boodschap die ze met dit toneelstuk brachten! De kerstboodschap, waarmee God aan de wereld laat zien hoe lief Hij ons heeft.

kerstmusical-kerst-op-de-helling-6

Ciska, die samen met Naomi de musical op touw heeft gezet, reageerde met de volgende woorden:

“Ik heb genoten tijdens de voorbereiding van de kinderen. Wat voor mijzelf heel bijzonder was, was dat er na de generale van gisteren toch wel een lijstje ontstond met wat wel stresspunten hadden kunnen worden. Maar vanmorgen ben ik gestart met een “praatje met God” en toen kon ik nog maar 1 ding bedenken en dat was dat God hier zo van zou genieten! En toen was daar die Rust met een hoofdletter en bleef er voor mij vanmorgen ook nog maar 1 ding over: Genieten met een hoofdletter en dat heb ik gedaan!”