Op 18 oktober is Lizete Kamp uitgezonden als zendeling, vanuit de gemeente, om te gaan dienen in Kona, Hawaii. Acht maanden lang zal ze aan het werk zijn bij een zending-/bijbelsschool van Jeugd met een Opdracht. Regelmatig zal er een update geplaatst worden om jullie mee te nemen in haar avontuur met God. Hier de eerste update:

23 oktober

Mn ruimbagage heeft het gehaald!! Die is in Kona. Ondertussen hoorde ik er ook al een aantal uur te zijn, maar mensen worden toch meer opgehouden dan bagage. Ik ben helaas gestrand in San Francisco; mijn vorige vlucht had vertraging, toen moest ik nog heel lang in de rij staan voor paspoort en visum en vervolgens was ik net 3 MINUTEN te laat en was het vliegtuig net ontkoppeld. Dat was wel even pijnlijk om mn vliegtuigje na te kijken.. Ik naar de service balie en die hebben gratis een nieuwe vlucht voor me geboekt, morgenochtend (het is nu 23:30) en omdat ze het best zielig voor mij vonden hebben ze mij een overnachting van 170 dollar (all inclusive) in San Francisco erbij cadeau gedaan. Dus daar dan maar even van nemen; net goed diner op, mn avondwandeling downtown SF gedaan en nu lekker slapen.
En morgen dan echt naar Kona :-)

27 oktober

Yoehoee!! Inmiddels veilig aangekomen in Kona en steeds meer aan het landen. Echt geweldig om hier te zijn: Dè plek dat al 1,5 jaar op mijn hart lag en waarheen God me riep: daar ben ik nu gewoon!! Soms lijkt het gewoon nog een droom.
Verder is het soms ook wel een beetje wennen aan het tijdsverschil, het klimaat, de Amerikaanse cultuur, zo ver van mn veilige/bekende wereld, de grote basis waar veel mensen elkaar al kennen, de taal etc. Maar God zorgt voor mij! :-) Zo heeft Hij bijvoorbeeld een Nederlands meisje in de kamer naast mij geplaatst!

Ennn.. vandaag zijn we echt we echt begonnen! Yoehoe ik kijk uit naar de komende maanden :-)

Lizette in Kona