De All4One diensten zijn toch wel de diensten waar we stiekem elke keer het meest naar uit kijken. Wat best logisch is omdat er een geweldige band is, een goede sfeer en er bijzondere sprekers zijn. Maar waar het allemaal echt om draait is Jezus en het aanvuren om Hem bekend te maken. 

Hoe gaaf was het dan ook dat iemand van de eigen jeugd de vorige keer de boodschap bracht. We werden aangemoedigd om terug te keren naar ons eerste vuur en onze eerste liefde vanbinnen voor Jezus, wat voor iedereen zeker de moeite waard is om deze boodschap terug te luisteren!

Maar nu… de grote aankondiging (tadamtadam): 4 december, opnieuw een All4One met een nieuw gezicht! Jaap Dieleman zal die avond een boodschap met ons delen. Jaap Dieleman zet zich compleet in voor het Koninkrijk van God door boeken te schrijven, op zendingsreizen te gaan, leiders toe te rusten en zorg te dragen voor de allerarmsten in India. Een gezicht dat bij ons misschien wat minder bekend is dan dat van andere sprekers maar een veelbelovende boodschap mogen we zeker verwachten met zijn 31 jaren aan ervaring bij stichting Heilbode.

Zoals we elke keer verkondigen: zorg dat je erbij bent want het gaat een te gekke avond worden! Maar dat zal het ook zeker worden als jij je hart en gedachten er compleet voor open stelt. Voel je thuis, geniet, bewonder, lach, huil, doe chil en we gaan jou zien! 4 december, 20.00 u, het Prieel van de Staver.