Wat was de eerste All4One van het seizoen gaaf! Een echt knallende kick-off waar iedereen vol enthousiasme meeging tijdens de aanbidding met vervolgens een motiverende preek van Tom de Wal. Jullie kwamen met velen naar deze avond en dat hebben we gemerkt! Wil je de preek nog eens terugluisteren? Klik dan hier.

Nu is het bijna tijd voor de volgende All4One, dit keer met Karim Landoulsi. Ondertussen is hij al bekend bij de vaste All4One-ganger, maar voor degene die hem nog niet kennen: Karim spreekt met passie, hij weet je enthousiast te krijgen en laat je nadenken over de dingen die er echt toe doen in het geloofsleven!

Neem vooral vrienden mee, ook al zijn ze misschien niet bekend met het geloof. Iedereen is welkom! We hopen je op 2 oktober te zien, 20.00 uur in het prieel van de Staver.

Jeugdavond kick-off

Ook de eerste jeugdavond was op z’n minst gezegd een succes. Het heerlijke eten, het geweldige ballonnenspel, diepgaande aanbidding en de start van een nieuw studiethema ‘de gaven en vruchten van de Geest’.

Echt een aanrader om hier bij aanwezig te zijn, de volgende avond staat gepland op zondagavond 16 oktober om 17.30 uur in het prieel.