Tijdens de GAAF-dienst leerden de kinderen meer over de verschillende facetten van de liefde door de vijf talen van de liefde. Ze ontdekten (opnieuw en opnieuw) hoeveel God van hen houdt.

Nadat we door de band welkom gezongen waren, begonnen we met het uitpakken van cadeautjes. Er stond een heel mooi en groot ingepakt op het podium te wachten. Die zat vol met hartjesspekjes, met daarbovenop baby Jezus. Want is Zijn komst niet het grootste cadeau dat we ooit gehad hebben? Er waren ook andere cadeautjes zoals een bijbel en de Heilige Geest. Welke cadeaus heeft u uit Gods liefde mogen ontvangen?

DSC_4035

Daarna mochten we luisteren en kijken naar hoe bijzonder en uniek God ons gemaakt heeft. Er waren hele grote spiegels, ieder kind was anders, maar is juist zo door God bedacht, omdat hij nog niemand anders had die was zoals hem/haar.

Ook hoorden we dat God tijd en aandacht voor ons heeft, niet zomaar eventjes, maar heel de dag en nacht door! We vierden deze gedachten door ook tijd te nemen met elkaar en gezellig samen te eten en te drinken. En we snoepten van een groot stroopwafelhart.

God laat zijn liefde ook zien doordat Hij altijd voor ons klaar  staat. Hij dient ons met liefde. Jezus liet daarvan in de bijbel een mooi voorbeeld zien bij het verhaal van de voetwassing. Alle kinderen die het wilden mochten hun voeten laten wassen. De zeep rook heerlijk!

Als laatste namen we de tijd met elkaar om echt stil te zijn. We zochten een rustig plekje en zijn er lekker bij gaan liggen. God wil ons steeds opnieuw aanraken met zijn Liefde. Het was bijzonder om achteraf te horen dat kinderen een mooi beeld hadden gezien of mochten horen wat God tegen hen zei.

En zo kunnen we weer zeggen: GAAF was weer Gaaf!