Lieve familieleden, vrienden en kennissen,

Inmiddels ben ik alweer bijna een maandje terug. Wat kijk ik met dankbaarheid terug op de 3 maanden bijbelschool! Ik heb het ervaren als een geweldige en zegenrijke tijd. Heerlijk om met elkaar (in een korte periode van 3 maanden) de gehele bijbel door te lezen, er over door te praten, te bestuderen en er les over te krijgen. Ik heb er enorm veel van geleerd. De bijbel is echt tot leven gaan komen en ik heb zoveel meer liefde voor het Woord gekregen. Ik heb een beter plaatje van het geheel gekregen en ik kan de bijbelboeken meer plaatsen. Verder heb ik geleerd hoe ik de bijbel zelf kan bestuderen en het vervolgens ook door kan geven.

Ik zie het als een geweldig fundament voor de rest van mijn leven en ik geloof dat ik deze kennis ook weer uit mag gaan delen.

 

En dan is nu natuurlijk de vraag: Hoe verder?

De afgelopen maand heb ik niet stil gezeten. Ik heb veel tijd met God doorgebracht, nagedacht, met mensen gepraat en stappen ondernomen.

Uiteindelijk heb ik een stap ik gehoorzaamheid genomen en ga ik morgen (!) beginnen als Jeugdbeschermer bij het Leger des Heils in Rotterdam! Een baan van 32 uur per week. Het lijkt mij een enorm mooie en uitdagende baan. Ik zal mij gaan inzetten voor de veiligheid en de ontwikkeling van het kind. Een plek, vaak vol duisternis maar waar God juist ook met Zijn liefde wil schijnen! J

 

En het zendingswerk dan?

Nu ik deze baan heb, betekent het niet dat het zendingswerk hierbij stopt. Mijn hart voor de zending blijft! Toch geloof ik dat het op dit moment goed is om even ‘rust te nemen’, ervaring op te doen en te investeren in familie, vrienden én de kerk. Ik geloof dat God op zijn tijd weer deuren zal open gaan doen en dat alles mee zal werken ten goede.

Maar tot die tijd is het Leger des Heils en de gezinnen mijn ‘zendingsveld’

 

Bedankt!

Last but not least: Ik wil jullie nog enorm bedanken voor al de support. Bedankt voor al jullie lieve woorden, jullie gebeden en de financiële steun! Jullie hebben mee geholpen aan het verbreiden van Zijn koninkrijk wat een eeuwige betekenis zal hebben! Nogmaals bedankt!

Lizette Kamp