Bible for Life school

Vanaf 20 september 2016 hoop ik een bijbelschool te gaan doen, namelijk de ‘Bible for Life’ school in Heerde van Jeugd met een Opdracht Heidebeek! Deze bijbelschool zal een fulltime school zijn van 3 maanden met 50-urige werkweken. Ik zal daar dan ook intern gaan wonen.

De bijbelschool bestaat uit het volgende:

-Je leest de gehele bijbel en bestudeerd het met elkaar

-Je gaat kijken naar -en meer ontdekken van- het grotere Verhaal/de rode lijn/het Verhaal van Gods Koninkrijk

-Je krijgt les over de bijbel(boeken) om de bijbel beter in de context te kunnen lezen

-Je leert hoe je de bijbel kunt lezen en bestuderen op een verantwoordelijke en praktische manier

-Verder word je uitgerust om het Woord te delen

 

Hoezo een bijbelschool

Tijdens mijn tijd in Kona kreeg ik steeds meer het verlangen om een bijbelschool te gaan doen. Ik vind het heel tof om mensen te discipelen en te werken in Gods Koninkrijk. Daarom zou ik wel meer kennis willen hebben over de bijbel. Verder merk ik dat ik het soms best lastig vind om de bijbel te lezen. Ik ben altijd opgegroeid met de bijbel en ken dan ook de bijbelverhalen wel, maar om echt de bijbel te lezen en te bestuderen is toch heel anders. Ik zou graag meer kennis, achtergrond informatie en context willen over de bijbel(boeken) en daarbij willen leren hoe ik de bijbel kan lezen en bestuderen. Zodat ik een steviger fundament heb voor mijzelf en dat vervolgens ook kan delen met anderen.

 

Helpen?!

Zou je mij graag willen helpen? Dat kan! Ik zou je gebed enorm waarderen! J

Verder kost de bijbelschool (fulltime + intern) € 2050,00 (exclusief de weekenden). Dus naast gebed kun je mij ook financieel zegenen door een gift over te maken op Bankrekening Zendingsfonds: NL12 RABO 0342 0990 51 O.V.V. ‘Lizette Bijbelschool’ (belasting aftrekbaar)

 

Meer informatie

Je kunt meer lezen over de bijbelschool via deze link: http://ywamheidebeek.org/bible-for-life/

3-bfl-images