Van 15.00 tot 21.00 uur is iedereen welkom in het pand van christengemeente Lachai Roï aan de Antoon Coolenstraat 11 (achter Visser Meubelen).  Thuis koken is niet nodig op die dag, want er is heerlijke gebakken én gerookte vis, soep en patat te koop. Natuurlijk kunnen bezoekers er ook terecht voor koffie met wat lekkers.

Daarnaast is er ruimschoots de gelegenheid om rond te neuzen bij de kraampjes met tweedehands spullen en kleding, leuke cadeautjes en heerlijk geurende badproducten.

Voor de kleintjes is een veilige kidscorner ingericht waar ze zich niet zullen vervelen, terwijl de volwassenen zichzelf kunnen trakteren op een beautybehandeling door Catolijne Tieleman.

Ook zijn er die middag en avond twee mini-workshops biblejournaling van Els Hartog. Biblejournaling is eigenlijk op een creatieve manier bezig zijn met én in Gods Woord. Voor meer info en aanmelden: www.elshartog.nl/miniworkshop. Het is ook mogelijk om bij haar die dag een mooie bijbelhoes te bestellen, dus neem een bijbel mee voor de goede maat.

Tijdens de wintermarkt willen we als christengemeente op Goeree-Overflakkee ook de liefde en warmte van Jezus uitdelen. Dus bent u nieuwsgierig geworden of heeft u gebed nodig, kom dan zeker langs!

 

flyer-voorkant