In de voorbereiding voor de All4One Jeugddienst sprak de Heilige Geest en zei: ‘Geef je getuigenis tijdens de All4One’. Ik dacht er over na en vroeg me af wat ik alle jongeren op die avond zou kunnen vertellen. Toen sprak de Heilige Geest opnieuw en zei: ‘Laat je hart zien!’ Het begon te dagen en langzaam begon mijn hart warm te worden voor de manier waarop ik aanbidding zie. Tijdens het schrijven raakten de woorden me opnieuw en merkte ik dat dit een diep verlangen is voor ons eiland en de hele wereld! Lees hier onder het hele stuk:

Aanbidding is geen zondagochtend ding, het is een heel de week ding. Mijn verlangen is dat wij met Zijn lof op onze lippen over straat zullen gaan, naar buiten de kerkmuren, op avontuur. Dat we om zien naar wie ons nodig heeft en hen onze hulp zullen brengen maar dat we ze ook hoop zullen brengen. De enige hoop die er is, Koning Jezus.

Ik verlang er naar dat Gods kinderen terug zullen gaan naar het huis van de Vader, dat we elkaar hier of waar dan ook zullen ontmoeten en als 1 volk onze blik op Jezus zullen richten. Eén Heer, één lied, één doel, namelijk een levend offer van aanbidding zijn voor Hem.

All4One-6-dec-1

Het is mijn gebed dat de verlorenen gevonden worden, dat licht zal doorbreken in het duister, dat gebrokenen weer heel gemaakt worden en blinde ogen open zullen gaan om de heerlijkheid van onze geweldige God te zien. Ik geloof dat, door aanbidding, wonderen kunnen gebeuren en onmogelijke ideeën vorm zullen krijgen.

Ik wil dat mijn leven in het teken staat van Degene die mij gemaakt, gered en geroepen heeft om Hem beroemd en beroemder te maken in mijn omgeving zodat we samen zullen dansen en zingen van vreugde. Daarom ben ik hier zie ik uit, wacht ik hier totdat Hij spreekt en komt. Tot die tijd zing in alleen voor Hem! Mijn lied is niet voor jou. Mijn lied is voor Hem. En ik wil jou uitdagen om het lied dat jij met je mee neemt op te dragen aan Hem, want Hij is het waard!