Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

De kracht van genade!?

13 oktober 2023 @ 08:00 - 14 oktober 2023 @ 17:00

Een tweedaagse conferentie over de Kracht van Genade! Genade is een geestelijk principe wat oneindig diep gaat. Als we dit principe begrijpen zal het elk gebied van ons leven beïnvloeden. Het verandert mensen van binnenuit, dus verandert het ook onze relaties, huwelijk, gezinnen en leef- en werkomgeving.

Genade is het meest unieke en onderscheidende onderdeel van het christelijke geloof. Het is een onmisbaar, maar tegelijk ook onderbelicht begrip in het christelijk denken. Vaak gaat het begrip van ‘genade’ niet verder dan aanvaarden van het offer van Jezus waardoor we weer toegang hebben tot de Vader. Maar genade, zoals die God ons wil geven en Hij openbaart in Zijn Woord, is zo veel meer dan alleen verlossing en verzoening. En ja, verlossing, verzoening, vergeving, zijn al onvoorstelbaar grote zaken. Maar de openbaring van Genade gaat verder, dieper en is de sleutel naar kracht, vreugde en identiteit!

Wie spreken en bedienen er?

Deze conferentie staat onder leiding van Albert en Michelle van der Heide. Ze zullen samen met Dick Pieterman het onderwijs verzorgen.

klik op onderstaande knop om je aan te melden en voor meer informatie zoals tijden en kosten.

Gegevens

Begin:
13 oktober 2023 @ 08:00
Einde:
14 oktober 2023 @ 17:00
Evenement Categorieën:
,
Evenement Tags:

Organisator

I Am
E-mail
info@iamloved.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Lachai Roï
Gerard Walschapstraat 22
Sommelsdijk, Zuid-Holland 3245 MD Nederland
+ Google Maps