Onderwijs

onderwijs

Wij leren

In de zondagse samenkomst vind je onderwijs en toerusting door voorgangers uit eigen gemeente of externe sprekers. We proberen het onderwijs breed te geven vanuit de 5-voudige kleuren. In deze samenkomsten dagen we ook leden uit die woorden met ons delen en zo oefenen in spreken en luisteren.

Benieuwd naar onze samenkomsten? Kijk in de agenda voor het meest actuele sprekersrooster of klik in de menubalk op ‘youtube livestream’ om ons youtube kanaal te bezoeken.

onderwijs

Er is meer

Onderwijs is belangrijk en valt onder de kernwaarde ‘ZIEN’. Hem zien, hem kennen. Daarom worden er regelmatig een reeks studie avonden gegeven. De eerst volgende studie is (zie flyer).

Naast de genoemde onderwerpen, zullen ook aan bod komen: de grote lijn van de bijbel, je identiteit in Christus, veel rondom de Heilige Geest, enz. We zullen het onderwijs aanpassen aan de deelnemers. Kortom: een aantal mooie avonden waarin je al je vragen kunt stellen en waar wij de uitdaging aan gaan om daar antwoord op te vinden.

onderwijs

Fierce & Fearless

Fierce & Fearless wil jou als vrouw in je kracht zetten. We gebruiken in onze cursussen vrouwen uit de bijbel die ons voor zijn gegaan en ons willen leren hoe je een krachtige vrouw wordt!

Op dit moment geven we geen cursus, maar je kunt ons in het najaar van 2023 vinden bij de bijbelschool of revival van I Am.

onderwijs

I AM scholen

Christengemeente Lachai Roï werkt samen met stichting I AM. We genieten van het onderwijs en verzorgen een stukje onderkomen waardoor de scholen ook op Goeree-Overflakkee gegeven worden.

Twee speerpunten uit de visie van I AM zijn toerusting vanuit de vijfvoudige bediening en het ontwikkelen van een cultuur waarin de hemel zichtbaar wordt op aarde. Onze scholen, cursussen, conferentiedagen, avonden en weekenden zijn een middel om met elkaar deze cultuur te leren kennen en ontdekken. Een cultuur van revival, waarin alles wat dood is tot leven komt in de aanwezigheid van God. De avonden zijn opgebouwd met een deel krachtig onderwijs, een deel bediening en verwerking en geeft daarnaast ook ruimte voor het opbouwen van relaties.

Bij ons onderwijs is er altijd een balans tussen Genade en Waarheid en tussen Woord en Geest. De kracht van het Woord en zalving en werking van de Geest. We zullen altijd bewegen vanuit de Aanwezigheid van God zelf. (Matheus 18:20) En waar God aanwezig is zal de Kracht van God zichtbaar worden zoals Paulus zegt; “het Koninkrijk van God bestaat niet in woorden, maar in kracht”. (1 Corinthe 4:20).

“Uw Koninkrijk kome. Uw wil geschiede, gelijk in de hemel alzo ook op de aarde.”
Matheus 6:10