Als je gelooft in Jezus en Zijn Koninkrijk dan zal eerst jijzelf veranderen en dan de omgeving. De wereld heeft jou en mij nodig om in de rust te komen. Wij zijn het antwoord op het geweld in deze wereld. God heeft een plan met ons! Geloof dat! Dus: verander je denken en neem je erfdeel in bezit want er is nog veel meer land in bezit te nemen. Voor jezelf, voor je omgeving, voor Jezus!

Menno Domburg sprak 18 oktober over Neem je erfdeel in bezit. Dit is deel 11 in de serie.

Menno Domburg sprak 9 augustus over ‘God leert je om in je bestemming te komen’. Deze preek is onderdeel van de serie ‘Neem je erfdeel in bezit’.

Menno Domburg sprak 28 juni over ‘God vraagt een keuze. Wat kies jij?’. Deze preek is onderdeel van de serie ‘Neem je erfdeel in bezit’.

Menno Domburg sprak 31 mei over ‘Blijf binnen het verbond en je zult standhouden’. Deze preek is onderdeel van de serie ‘Neem je erfdeel in bezit’.

Menno Domburg sprak 15 februari over ‘Blijf binnen het verbond en je zult standhouden’. Deze preek is onderdeel van de serie ‘Neem je erfdeel in bezit’.

Menno Domburg sprak 4 januari over ‘De omwenteling heeft plaatsgevonden’. Deze preek is onderdeel van de serie ‘Neem je erfdeel in bezit’.

Menno Domburg sprak 30 november 2014 over ‘Ga de grens over’. Deze preek is onderdeel van de serie ‘Neem je erfdeel in bezit’.

Menno Domburg sprak 5 oktober over ‘Geloof in Gods woorden’. Deze preek is onderdeel van de serie ‘Neem je erfdeel in bezit’.

Menno Domburg sprak 13 juli 2014 over ‘Neem je erfdeel in bezit’. Deze preek is onderdeel van de serie.