Download: Geluidsbestand

Als je er bij was, dan weet je het: dit was een erg tof paasevent, waarin we de opstanding van Jezus Christus hebben gevierd. Het zachte geluid van een harp zorgde voor een mooie opening, waarna er een spoken word werd opgevoerd. Jezus werd voorgesteld aan het publiek, waardoor iedereen enthousiast werd, waarna de band vol energie de bridge van Man of Sorrows inzette:

Now my debt is paid
It is paid in full
By the precious blood
That my Jesus spilled

Now the curse of sin
Has no hold on me
Whom the Son sets free
Oh is free indeed

Tijdens deze dienst hebben we speciaal de tijd genomen om te bidden voor genezing van ziekte en andere noden. Door de Bijbel, muziek en gebed voor wonderen werd de kracht van Pasen zichtbaar.

Wilmar sprak een boodschap waarin hij liet zien dat het evangelie van Jezus nog steeds relevant is voor vandaag de dag en hij sprak over de liefde en genade van Jezus Christus.

facebook_ad92af1854

Aansluitend hebben we een gezellig brunch gehad met een grote groep mensen. Iedereen had iets lekker klaargemaakt en meegenomen, waardoor we konden genieten van elkaar kookkunsten. Zo hebben we een mooie tijd gehad met elkaar, waarin we stil hebben gestaan bij het offer dat Jezus Christus heeft betaald om de weg vrij te maken naar de Vader. Dank u Jezus!